Uudet tuotteet

AGCO 4x4 VCI12kk takuu. Aito ja alkuperäinen AGCO 4x4 VCI merkkitesteri seuraaville merkeille:Lue lisää »
Autel MaxiSys Ultra EV24kk takuu ja 24kk ilmaiset päivitykset. Paketissa mukana myös sähköautojen diagnostiikkaaLue lisää »
Launch X431 EV Diag Add-On12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Launch X431 testeriperheen lisäosa hybrid-Lue lisää »
Claas CDI12kk takuu. CLAAS Diagnostic Kit CDI (4 CAN, Wi-Fi), aito ja alkuperäinen merkkitesteriLue lisää »
Launch X431 PAD V Elite12kk takuu ja 24kk ilmaiset päivitykset Launchin kotisivuilta. Testeri sisältääLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech Oy
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi

Asiakaspalvelu avoinna:

Ma: 10-16.00
Ti: 10-16.00
Ke: Suljettu
To: 10-16.00
Pe: Suljettu

Sähköposteihin pyrimme vastaamaan 1-2 työpäivän kuluessa.
« Takaisin

Bosch FSA720

Bosch FSA720 – turvattuja investointeja ja taloudellisuutta moduulirakenteen ansiosta.

Boschin uuden FSA-sukupolven huippumoderni ja nopea mittaustekniikka muodostaa tulevaisuuden diagnosointialustan. Moduulijärjestelmärakenne turvaa korjaamon nykyiset investoinnit. Nykyisten diagnoosijärjestelmien käyttöä voidaan jatkaa, jos korjaamossa on jo esimerkiksi KTS5XX ja tietokone, nykyinen järjestelmä voidaan laajentaa FSA720:llä kattavaksi korjaamon testijärjestelmäksi.

- Hyväksi havaittujen edeltävien mallien tapaan myös uuden testerisukupolven malli hallitsee tavanomaiset moottoritestit, joilla mitataan moottorikohtaisia signaaleja, kuten sytytyssignaalia, sytytyskulmaa tai öljyn lämpötilaa.

- Tavanomaisesta moottoritestistä innovatiivisella ohjelmistolla toteutettavaan komponenttitestaukseen.

- Laaja tunnistinvarustus: Bosch FSA720 -järjestelmätesterissä on varsinaisen mittausmoduulin ohella laaja tunnistinvarustus. Kymmenen tunnistinliitäntäpaikkaa ja yksi vapaa liitäntäpaikka vasta tulevaisuudessa käyttöön otettaville tunnistimille mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ilman jatkuvaa tunnistimien vaihtamista.

- Pitkäaikainen mittaus: 24 tuntia kestävä akun lepovirran mittaus paljastaa runsaasti elektroniikkaa sisältävien autojen salaiset sähkönkuluttajat ja selvittää siten usein toistuvien käynnistysongelmien syyt.

- Uuden korjaamotesterisukupolven ratkaiseva kehitys liittyy sähkö- ja elektroniikkakomponenttien laajennettuihin testausmahdollisuuksiin. FSA 720:ssä on monia uusia tehokkaita sovelluksia, joiden yhteydessä toimii laaja ohjelmistotuki.

Laite tarvitsee myös Compacsoft[plus] ohjelmiston sekä lisenssin! Kysy tarjous!

Hinta:7 000.00 €