Uudet tuotteet

Texa IDC5Texa IDC5 12kk ohjelmistolisenssi.Lue lisää »
Texa Axone Nemo 224kk takuu. Texan lippulaiva tabletti magnesium kuorilla, käyttöjärjestelmä WindowsLue lisää »
Gallari 1600s 3D12kk takuu. Edullinen ja nykyaikainen 3D-mittaukseen perustuva pyöränsuuntauslaiteLue lisää »
Autel MaxiBas BT60812kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset valmistajan kotisivuilta. Autel MaxiBasLue lisää »
Truck Explorer Pro12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Truck Explorer Pro on erinomainen pakettiLue lisää »
Truck Explorer MB Full12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Truck Explorer MB Full on erinomainen pakettiLue lisää »
Haldex DIAG+12kk takuu. Haldex DIAG+ testeri, aito ja alkuperäinen. Paketin sisältö: HaldexLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi

Toimitusehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan Ikatech:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Ikatech (www.ikatech.fi) myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille, joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas.

1. Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

Yksityisasiakkaan tapauksessa asiakkaan nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite.

Yritysasiakkaan tapauksessa tulee ilmoittaa tilaavan henkilön nimi, yrityksen nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Ikatech:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille, ellei laki tai asetukset toisin määrää.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Ikatech:n vastuu tuotteen saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

Mikäli asiakas ei hyväksy toimitusta, hänen tulee palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa.

Selvissä tuotevirhetapauksissa Ikatech voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

2. Toimitus

Toimitus tapahtuu pääasiassa Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle toimittajan toimitusehtojen mukaisesti.

Asiakkaan valitessa toimitustavaksi postiennakon, voi Ikatech periä postiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

Noutamattomista lähetyksistä aiheutuneet kulut laskutamme asiakkaalta.

3. Maksutavat

Kaikki verkkomaksut suoritetaan Checkout Finland Oy:n kautta.

Checkout Finland Oy on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ikatech toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere
Puhelin: 0800552010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Laskutus

Laskutus on erikseen sovitusti mahdollista yrityksille sen jälkeen, kun luottotiedot on tarkistettu. Laskutettavista kertatilauksista, joiden nettoarvo on alle 100 €, peritään 10 € pienlaskutuslisä.

Laskutuksella toimitettujen, mutta maksamatta jääneistä laskuista lähetämme eräpäivän jälkeen muistutuksen, josta perimme muistutuslisän ja viivästyskoron. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, annetaan se perintätoimiston hoidettavaksi.

4. Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään 1-5 arkipäivän aikana maksun saapumisesta. Ikatech ei vastaa toimittajan toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

5. Toimituskulut

Toimituskulut ovat ne, jotka tilausjärjestelmä ilmoittaa tilausta tehtäessä. Toimituskulut on nähtävillä kassalla.

Jos tuotteita toimitetaan jälkitoimituksella, asiakkaalta veloitetaan vain tilaushetkellä ilmoitetut toimituskulut.

Jos asiakas päättää jälkitoimituksen viivästyessä peruuttaa jälkitoimitukseen jääneen osuuden tilauksesta veloitetaan asiakkaalta vain ensimmäisen toimituksen toimituskulut ja loput maksetusta summasta palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

6. Hinnat

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidättää Ikatech oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Ikatech aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Ikatech on arvonlisävelvollinen yritys

7. Omistusoikeus

Tuotteet ovat Ikatech:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

8. Tuotetiedot

Ikatech pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta. Ikatech pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman eri ilmoitusta.

9. Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Tilauksen peruuttaminen pitää tehdä ilmoittamalla siitä selkeällä tavalla, esimerkiksi vapaamuotoisesti sähköpostilla. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot.

Palautettavat tuotteet tulee palauttaa Ikatech:lle postitse. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. 

Palautukseen tulee liittää mukaan nimi, puhelinnumero sekä tilinumero, johon palautus osoitetaan sekä kopio laskusta/lähetteestä.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen tai muun lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta tai noutamatta jätetystä lähetyksestä perimme siitä aiheutuneet kulut. Aiheettomista palautuksista perimme aiheutuneet kulut ja lisäksi aiheutuneesta työstä 60e alkavalta tunnilta.

10. Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä Ikatech:n myyntiin ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi.

Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.

Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.

Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 50e ja lisäksi aiheutuneesta työstä 60e alkavalta tunnilta.

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

11. Tuotteiden asentamisesta tai käyttöönotosta aiheutuvat haitat

Asiakas vastaa tuotteiden asentamisessa tai käyttöönotossa vaadittavien muiden valmistajien tuotteiden esimerkiksi ohjelmiston hankinnasta ja niiden käytön mahdollisesti aiheuttamasta haitasta.

12. Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

13. Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

14. Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.