Uudet tuotteet

Launch X431 PAD V Elite12kk takuu ja 24kk ilmaiset päivitykset Launchin kotisivuilta. Testeri sisältääLue lisää »
Launch ELP400 EV12kk takuu. Launch ELP400 EV akkupakettimoduulin lataus ja purkauslaite. Tätä korkeajännitelaturiaLue lisää »
Launch ELB300 EV12kk takuu. Launch ELB300 EV. Tällä HV akkujen kennotasauslaitteella voidaan testataLue lisää »
Launch ELT500 EV12kk takuu. Launch ELT500 EV akkupaketin ilmatiiviystesteri. HV akkujen korjauksenLue lisää »
Launch ELA32012kk takuu. Launch ELA320 on älykäs digitaalinen jännitteensyöttöyksikkö HV ajoneuvojenLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech Oy
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi

Asiakaspalvelu avoinna:

Ma: 10-16.00
Ti: 10-16.00
Ke: Suljettu
To: 10-16.00
Pe: Suljettu

Sähköposteihin pyrimme vastaamaan 1-2 työpäivän kuluessa.

Toimitusehdot

Seuraavia ehtoja sovelletaan Ikatech Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Ikatech Oy (www.ikatech.fi) myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille, joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas.

1. Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

Yksityisasiakkaan tapauksessa asiakkaan nimi, postiosoite ja sähköpostiosoite.

Yritysasiakkaan tapauksessa tulee ilmoittaa tilaavan henkilön nimi, yrityksen nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Ikatech Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille, ellei laki tai asetukset toisin määrää.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Ikatech Oy:n vastuu tuotteen saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

Mikäli asiakas ei hyväksy toimitusta, hänen tulee palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa.

Selvissä tuotevirhetapauksissa Ikatech Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

2. Toimitus

Toimitus tapahtuu pääasiassa Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle toimittajan toimitusehtojen mukaisesti.

Asiakkaan valitessa toimitustavaksi postiennakon, voi Ikatech Oy periä postiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

Noutamattomista lähetyksistä aiheutuneet kulut laskutamme asiakkaalta.

3. Maksutavat

Kaikki verkkomaksut suoritetaan Paytrail Oyj:n kautta.

Paytrail Oyj on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ikatech Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley (Collector Bank), Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Laskutus

Laskutus on erikseen sovitusti mahdollista yrityksille sen jälkeen, kun luottotiedot on tarkistettu. Laskutettavista kertatilauksista, joiden nettoarvo on alle 100 €, peritään 10 € pienlaskutuslisä.

Laskutuksella toimitettujen, mutta maksamatta jääneistä laskuista lähetämme eräpäivän jälkeen muistutuksen, josta perimme muistutuslisän ja viivästyskoron. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, annetaan se perintätoimiston hoidettavaksi.

4. Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään 1-5 arkipäivän aikana maksun saapumisesta. Ikatech Oy ei vastaa toimittajan toiminnasta johtuvista viivästyksistä.

Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

5. Toimituskulut

Toimituskulut ovat ne, jotka tilausjärjestelmä ilmoittaa tilausta tehtäessä. Toimituskulut on nähtävillä kassalla.

Jos tuotteita toimitetaan jälkitoimituksella, asiakkaalta veloitetaan vain tilaushetkellä ilmoitetut toimituskulut.

Jos asiakas päättää jälkitoimituksen viivästyessä peruuttaa jälkitoimitukseen jääneen osuuden tilauksesta veloitetaan asiakkaalta vain ensimmäisen toimituksen toimituskulut ja loput maksetusta summasta palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

6. Hinnat

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidättää Ikatech Oy oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Ikatech Oy aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Ikatech Oy on arvonlisävelvollinen yritys

7. Omistusoikeus

Tuotteet ovat Ikatech Oy:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

8. Tuotetiedot

Ikatech Oy pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta. Ikatech Oy pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman eri ilmoitusta.

9. Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Tilauksen peruuttaminen pitää tehdä ilmoittamalla siitä selkeällä tavalla, esimerkiksi vapaamuotoisesti sähköpostilla. Tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot.

Palautettavat tuotteet tulee palauttaa Ikatech Oy:lle postitse. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Palautukseen tulee liittää mukaan nimi, puhelinnumero sekä tilinumero, johon palautus osoitetaan sekä kopio laskusta/lähetteestä.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen tai muun lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta tai noutamatta jätetystä lähetyksestä perimme siitä aiheutuneet kulut. Aiheettomista palautuksista perimme aiheutuneet kulut ja lisäksi aiheutuneesta työstä 60e alkavalta tunnilta.

10. Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä Ikatech Oy:n myyntiin ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi.

Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.

Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.

Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 50e ja lisäksi aiheutuneesta työstä 60e alkavalta tunnilta.

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

11. Tuotteiden asentamisesta tai käyttöönotosta aiheutuvat haitat

Asiakas vastaa tuotteiden asentamisessa tai käyttöönotossa vaadittavien muiden valmistajien tuotteiden esimerkiksi ohjelmiston hankinnasta ja niiden käytön mahdollisesti aiheuttamasta haitasta.

12. Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

13. Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

14. Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.


Vuokrausehdot

1. Sopijapuolet ja soveltamisala

Näitä vuokraehtoja sovelletaan Ikatech Oy:n (jäljempänä ”Vuokralleantaja”) ja vuokralleottajan (jäljempänä ”Vuokralleottaja”) välillä.

2. Vuokra-aika

Vuokra-aika ja vaaranvastuu alkavat päivästä, jolloin kalusto noudetaan tai on ollut sovitusti noudettavissa Vuokralleantajan varastosta tai jolloin se lähetetään Vuokralleottajalle. Vuokra-aika ja vaaranvastuu päättyvät päivänä, jolloin kalusto palautetaan kaikkine vuokrattuine tarvikkeineen Vuokralleantajalle. Vuokra-aikaan luetaan edellä mainitut nouto- ja palautuspäivät. Lyhin vuokra-aika on määritelty kunkin kaluston osalta erikseen.

3. Vuokrauksen kohde

Vuokrauksen kohteena on Vuokralleantajan ja Vuokralleottajan sopima kalusto sellaisenaan ja niine tarvikkeineen ja lisälaitteineen kuin Vuokralleantaja on vuokrasopimusta tehtäessä kirjallisesti yksilöinyt. Vuokralleottaja on velvollinen kalustoa vastaanottaessaan tarkastamaan kaluston määrä, laatu ja kunto. Mikäli kalusto antaa aihetta huomautuksiin, Vuokralleottajan on tehtävä siitä ilmoitus Vuokralleantajalle viipymättä. Mahdollinen vuokrahyvitys lasketaan siitä hetkestä, jolloin Vuokralleantaja saa kyseisen ilmoituksen.

4. Kaluston luovuttaminen

Kalusto luovutetaan Vuokralleottajalle sopimuksen mukaisena Vuokralleantajan varastosta. Mikäli muusta luovutuspaikasta on sovittu, vastaa Vuokralleottaja kuljetuskustannuksista, ellei muutoin ole erikseen toisin sovittu.

5. Vuokrakaluston käyttö

Vuokralleottajan tulee tutustua turva- ja käyttöohjeeseen. Vuokralleottajan tulee käyttää kalustoa huolellisesti vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, käyttää laitteita käyttöohjeiden mukaisesti ja puhdistaa kalusto käytön jälkeen. Tavanomaisia hoito- ja ylläpitotoimenpiteitä lukuunottamatta Vuokralleottaja ei saa korjata tai kolmannella osapuolella korjauttaa Vuokrakalustoa ilman Vuokralleantajan suostumusta. Vuokrakalustoa ei saa viedä maasta ilman Vuokralleantajan erikseen antamaa kirjallista suostumusta.

6. Vuokrakohteen palautus

Vuokralleottajan tulee palauttaa vuokrakalusto Vuokralleantajalle välittömästi sovitun vuokrakauden päättyessä puhdistettuna ja muutoin samassa kunnossa kuin se oli vuokralle luovutettaessa. Kalusto tulee palauttaa samaan varastoon, josta vuokraus on tapahtunut, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Mikäli vuokrakohdetta ei palauteta sovittuna päivänä, Vuokralleottaja on velvollinen suorittamaan yliajalta sovittua vuokraa vastaavan korvauksen aina palautuspäivään saakka, minne myös vaaranvastuu ulottuu.

7. Vuokralleottajan vastuu

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana huolimattomuudesta ja virheellisestä käsittelystä sekä puutteellisesta huollosta aiheutuneet vahingot ja kustannukset. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonnen kaluston se uushankinta-arvoon. Vuokralleantajalla on oikeus periä mahdolliset vuokrakaluston puhdistus- ja kunnostuskulut Vuokralleottajalta erikseen. Vuokralleottaja vastaa työturvallisuus- ym. määräystenmukaisten tarkastusten suorittamisesta.

8. Vuokralleottajan vastuun rajoitus

Vuokralleantaja vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokralleantaja ei vastaa kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta Vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

9. Vakuutukset

Vuokrakalusto ei ole Vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Vuokralleottaja vastaa tarvittaessa vuokrakaluston asianmukaisesta vakuuttamisesta. Mikäli Vuokralleantaja suorittaa kaluston kuljetuksen tai lähetyksen Vuokralleottajan lukuun, Vuokralleantajalla on oikeus ottaa kuljetusvakuutus Vuokralleottajan lukuun.

10. Sopimusrikkomus

Mikäli Vuokralleottaja laiminlyö erääntyneiden vuokrien maksamisen tai muutoin olennaisesti rikkoo tämän sopimuksen ehtoja, Vuokralleantajalla on oikeus heti purkaa tämä sopimus ja ottaa vuokrakalusto takaisin haltuunsa Vuokralleottajaa kuulematta. Samanlainen oikeus Vuokralleantajalla on, mikäli Vuokralleottajan toiminta tai hänen taloudelliset olonsa osoittautuvat sopimuksen tekemisen jälkeen sellaisiksi, että on painavia syitä olettaa hänen laiminlyövän maksuvelvollisuutensa tai muutoin jättävän sopimusvelvollisuutensa olennaisilta osin täyttämättä. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokrasopimuksen purkamisesta Vuokralleantajalle syntyneet kustannukset ja vahingot.

11. Ylivoimainen este

Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnonilmiö, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota Vuokralleantaja ei voi voittaa, estää kaluston tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttyminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna Vuokralleantajalle siitä koituvaan etuun, Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. Vuokralleantaja ei ole velvollinen korvaamaan Vuokralleottajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa ja Vuokralleantajalla on myös oikeus purkaa sopimus.

12. Vuokrasopimuksen siirtäminen

Vuokralleottajalla ei ole oikeutta siirtää vuokrasopimusta eikä luovuttaa vuokrakalustoa osaksikaan kolmannelle osapuolelle ilman Vuokralleantajan kirjallista suostumusta.

13. Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.