Uudet tuotteet

Autel MaxiAP AP200 Pro12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Autel MaxiAP AP200 bluetooth palikka AndroidLue lisää »
Autel Maxidiag MD806 Pro12kk takuu ja ilmaiset päivitykset. Lukee kaikki ohjausyksiköt useimmissa aasialaisissaLue lisää »
BD 23024kk takuu. Puolalainen BD 230 on edullinen ns. automaattinen ilmastoinnin huoltolaiteLue lisää »
DrewTech DrewLinQ24kk takuu. Laadukas DrewTech DrewLinQ raskaan kaluston diagnostiikkalaite, 4 CANLue lisää »
Dearborn DPA5 Pro24kk takuu. Dearborn Protocol Adapter 5 (DPA5) Pro on monipuolinen J2534 laite niinLue lisää »
MB SKGT12kk ohjelmistolisenssi, täysversio, sisältää kaikki osiot. Mercedes Benz Seed-KeyLue lisää »
Harley-Davidson PIN Reader12kk takuu ja ilmaiset ohjelmistopäivitykset. Tällä laitteella luet ja vaihdat PINLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi
« Takaisin

Texa TPS212kk takuu.

Texa TPS2 on laadukas TPMS (moottoripyörät, henkilöautot ja rekat) huoltotyökalu jota on turha kehua enempää, varmasti yksi tämän hetken parhaista laitteista. 

TPS2 on käytönnöllinen ja nopea työkalu, jolla voi aktivoida TMPS anturit näyttämällä oleelliset tiedot kuten ID, paine, lämpötila, akku yms, muita valmistajan tarjoamia tietoja. TPS2 pystyy ohjelmoimaan myös laajan valikoiman yleismallin venttiilejä.

TPS2 on varustettu ainutlaatuisella tunnistuksella (TWS), joka mahdollistaa ohjelmoitavien TMPS antureiden automaattisen skannauksen, ilman tarvittavaa ajoneuvoyksilöintiä.

Yleismallisten antureiden ohjelmointi, TPS2 mahdollistaa kaikkien suurten rengaspaineanturi valmistajien ohjelmoinnin kuten ALLIGATOR, HUF, SCHRADER yms mahdollistaen käyttäjän lukea ja siirtää anturin ID joka pitää vaihtaa tai uudelleen kirjoittaa.

TPS2:sta löytyy kompakti mutta laaja tekninen tietokanta huoltotöiden tekemiseen kuten: kiristystiukkuudet, ojainlaite koodausten opastus testauslaitteen kautta, varaosanumerot ja yleismalliset yhteensopivat anturit.

Laitteen suorituskyky mahdollistaa ohjelmistopäivitykset ja näin laitteesta saa kaiken hyödyn. Tällä tavalla laitetta voi käyttää myös tulevaisuudessa uusien anturivalmistajien tullessa markkinoille. TPS2 integroituu muiden TEXA tuotteiden kanssa.

Hinta:900.00 €