Uudet tuotteet

Alientech Powergate3+24kk takuu. Hinta sisältää ohjelmoinnin yhdelle vapaavalintaiselle henkilöautolleLue lisää »
Xtool H6 Pro Master12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Xtool H6 Pro Master on Android käyttöjärjestelmälläLue lisää »
Xtool A8012kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Xtool A80 on Android 7.1 käyttöjärjestelmälläLue lisää »
HPMM GA-32212kk takuu. Hyvälaatuinen, HPMM:n valmistama manuaalinen öljynvaihtolaite automaattivaihteistoilleLue lisää »
Magneti Marelli ATF Extra Pro24kk takuu. Korkealaatuinen, italialaisen Magneti Marellin valmistama täysautomaattinenLue lisää »
Foxwell GT9012kk takuu ja 36kk ilmaiset päivitykset sisältyvät hintaan. Foxwell GT90 on WindowsLue lisää »
Texa TPS212kk takuu. Texa TPS2 on laadukas TPMS (moottoripyörät, henkilöautot ja rekat) huoltotyökaluLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi
« Takaisin

Texa TPS212kk takuu.

Texa TPS2 on laadukas TPMS (moottoripyörät, henkilöautot ja rekat) huoltotyökalu jota on turha kehua enempää, varmasti yksi tämän hetken parhaista laitteista. 

TPS2 on käytönnöllinen ja nopea työkalu, jolla voi aktivoida TMPS anturit näyttämällä oleelliset tiedot kuten ID, paine, lämpötila, akku yms, muita valmistajan tarjoamia tietoja. TPS2 pystyy ohjelmoimaan myös laajan valikoiman yleismallin venttiilejä.

TPS2 on varustettu ainutlaatuisella tunnistuksella (TWS), joka mahdollistaa ohjelmoitavien TMPS antureiden automaattisen skannauksen, ilman tarvittavaa ajoneuvoyksilöintiä.

Yleismallisten antureiden ohjelmointi, TPS2 mahdollistaa kaikkien suurten rengaspaineanturi valmistajien ohjelmoinnin kuten ALLIGATOR, HUF, SCHRADER yms mahdollistaen käyttäjän lukea ja siirtää anturin ID joka pitää vaihtaa tai uudelleen kirjoittaa.

TPS2:sta löytyy kompakti mutta laaja tekninen tietokanta huoltotöiden tekemiseen kuten: kiristystiukkuudet, ojainlaite koodausten opastus testauslaitteen kautta, varaosanumerot ja yleismalliset yhteensopivat anturit.

Laitteen suorituskyky mahdollistaa ohjelmistopäivitykset ja näin laitteesta saa kaiken hyödyn. Tällä tavalla laitetta voi käyttää myös tulevaisuudessa uusien anturivalmistajien tullessa markkinoille. TPS2 integroituu muiden TEXA tuotteiden kanssa.

Hinta:900.00 €