Uudet tuotteet

Launch X431 Immo Elite12kk takuu ja 24kk ilmaiset päivitykset. Testeri sisältää aktivointi- ja rekisteröintitunnuksetLue lisää »
Porsche 993 Immo Emulator12kk takuu. Eurooppalainen laatutuote, Porsche 911 (tyyppi 993) 1994 - 1998 immoLue lisää »
AutoEQ AQ40M 12kk takuu. Laadukas 2-pilarinostin, manuaalinen turvalukitusjärjestelmä. CE-hyväksyttyLue lisää »
AutoEQ AQ41E 12kk takuu. Laadukas 2-pilarinostin, sähkölukollinen. CE-hyväksytty. Tiedot: Nostoteho:Lue lisää »
OBD2 jatkokaapeli 24VLaadukas 24V jatkojohto OBD2-liittimen ja lukijan/adapterin väliin. Toisessa päässäLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi

Asiakaspalvelu avoinna:

Ma: 10-16.00
Ti: 10-16.00
Ke: Suljettu
To: 10-16.00
Pe: Suljettu

Sähköposteihin pyrimme vastaamaan 1-2 työpäivän kuluessa.
« Takaisin

Autocom ADAS Trucks24kk takuu.

Kuljettajaa avustavien järjestelmien Autocom ADAS Trucks kalibrointisarja kuorma- ja linja-autoille. Myymme täydellistä versiota, sarja sisältää kaiken tarvittavan paitsi Autocom Trucks järjestelmätesterin ja ohjelmiston.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten kaistavahdit ja automaattiset hätäjarrutusjärjestelmät yleistyvät voimakkaasti myös hyötyajoneuvoissa.

Diagnostiikan ja elektronisen vianhaun lisäksi niihin joudutaan kiinnittämään huomiota esimerkiksi tuulilasin vaihtojen yhteydessä.

Järjestelmät on kalibroitava aina, kun ajoneuvoon tehdään korjauksia, joissa kamerat joudutaan irrottamaan tai asentamaan, ajoneuvon ohjauskulmia on säädetty, auto on ollut vauriokorjauksessa, autoon on vaihdettu tuulilasi, auton ohjainlaite ilmoittaa kalibroinnin tarpeesta, autoon on uusittu tutkasensori tai kamera tai ajoneuvon alustan korkeutta on muutettu.

Autocom ADAS Trucks on täydellinen sarja ADAS järjestelmien kalibrointiin. Sitä voidaan käyttää yhdessä Autocom Trucks järjestelmätesterin kanssa. Trucks ohjelmisto sisältää ohjeet sekä dynamisiin että staattisiin kalibrointeihin.

Tuetut automerkit:

Citroёn, DAF, EvoBus, Fiat, Isuzu, Iveco, MAN, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Scania, Škoda, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo ...

Huomaa: päivitysten kautta automerkkien kattavuus lisääntyy kokoajan.

Hinta:12 000.00 €