Uudet tuotteet

Alientech Powergate3+24kk takuu. Hinta sisältää ohjelmoinnin yhdelle vapaavalintaiselle henkilöautolleLue lisää »
Xtool H6 Pro Master12kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Xtool H6 Pro Master on Android käyttöjärjestelmälläLue lisää »
Xtool A8012kk takuu ja 12kk ilmaiset päivitykset. Xtool A80 on Android 7.1 käyttöjärjestelmälläLue lisää »
HPMM GA-32212kk takuu. Hyvälaatuinen, HPMM:n valmistama manuaalinen öljynvaihtolaite automaattivaihteistoilleLue lisää »
Magneti Marelli ATF Extra Pro24kk takuu. Korkealaatuinen, italialaisen Magneti Marellin valmistama täysautomaattinenLue lisää »
Foxwell GT9012kk takuu ja 36kk ilmaiset päivitykset sisältyvät hintaan. Foxwell GT90 on WindowsLue lisää »
Texa TPS212kk takuu. Texa TPS2 on laadukas TPMS (moottoripyörät, henkilöautot ja rekat) huoltotyökaluLue lisää »

Yhteystiedot

Ikatech
Turkiloinen 40
39530 Kilvakkala
0458501007
ikatech@ikatech.fi
« Takaisin

Alientech Powergate3+24kk takuu. Hinta sisältää ohjelmoinnin yhdelle vapaavalintaiselle henkilöautolle. Muut ajoneuvot sopimuksen mukaan.

Alientech Powergate3+ on markkinoiden ylivoimaisesti kattavin ohjelmointilaite henkilökohtaiseen työskentelyyn OBD-pistokkeen kautta. Laite on suunniteltu juurikin kuluttajia ajatellen. Ohjelmoit autot, rekat, traktorit ja moottoripyörät tällä laitteella.

Laite toimii myös vikakoodinlukijana. Laite ei ole lukittu millään tavalla ajoneuvoosi eli kun ajoneuvo pihassa vaihtuu niin laite toimii senkin kanssa täysin samoilla toimintaperiaatteilla kuin ennenkin.

Laite on todella helppokäyttöinen. Luet ensin moottorinohjausyksikön nykyisen ohjelmiston laitteen muistiin ja lähetät sen muokattavaksi tietokoneen avulla. Saatuasi muokatun ohjelmiston siirrät sen takaisin laitteelle ja ajat muokatun ohjelmiston moottorinohjausyksikköön.

Laitteeseen mahtuu alkuperäinen ohjelmisto ja viisi muokattua ohjelmistoa.

Halutessasi voit palauttaa laitteellasi alkuperäisen ohjelman ja muokatun ohjelman moottorinohjausyksikön muistiin niin monta kertaa kuin haluat, koska ohjelmat säilyvät laitteen muistissa. Oman laitteen käyttö on kätevää jos esim. ohjainlaitteita päivitetään huollon yhteydessä ja optimointiohjelma nollautuu niin se voidaan ajaa laitteella moottorinohjausyksikköön uudelleen.

Lataa täältä laitteen tarkempi kattavuus.

Hinta:750.00 €